Interventia de urgenta a echipei mobile a Centrului Social de Urgenta ptr Persoane fara Adapost Timisoara

  • iNTERVENTIA STRADALA A ECHIPEI DE URGENTA AL CENTRULUI SOCIAL PTR PERSOANE FARA ADAPOST

    iNTERVENTIA STRADALA A ECHIPEI DE URGENTA AL CENTRULUI SOCIAL PTR PERSOANE FARA ADAPOST

Interventia de urgenta a echipei stradale a Centrului Social de urgenta ptr Persoane fara Adapost Timisoara Numele evenimentului:

În data de 30.08.2016, în jurul orelor 11.00 la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane Fără Adăpost Timişoara s-a primit sesizarea telefonică cu privire la o persoană care doarme pe spatiul verde în faţa unei scări de bloc la adresa str. Intrarea Cerceilor. , cartier Dambovita Timisoara.Persoana care a făcut sesizarea a dorit să-şi păstreze anonimatul.
Serviciul Ambulanţa Mobilă din cadrul Centrului Social de Urgenta ptr Persoane fara Adapost Timişoara, prin asistenţi...i sociali Murariu Delia si Novăcescu Ana Maria, s-a deplasat la adresa menţionată. La această adresă a fost identificată doamna Schipor Elena în vîrstă de 75 de ani.
Doamna S,….Elena se află în evidenţele instituţiei, aceasta fiind inregistrată ca beneficiar al serviciilor oferite de către Adăpostul de pe str. Invăţătorului.
- Doamna S.Elena venit in Timişoara cu foarte mulţi ani in urmă, nu poate preciza cu exactitate anul (peste 20 de ani), a fost căsătorită, sotul era alcoolic si agresiv, a decedat in urmă cu multi ani si nu are apartinatori.
- Nu mai are documente de identitate, i-au fost furate cu mult timp în urmă, locuieşte pe stradă in diferite zone ale oraşului, iar in perioada rece apelează la serviciile Azilului de Noapte de pe str. Brâncoveanu sau ale Adăpostului de pe str. Invăţătorului.
Asistenţii sociali au oferit doamnei S,.... Elena
- servicii de ingrijire personală: igenizare, deparazitare, echipare
- servicii medicale
- servicii de consiliere psihologica
- servicii sociale : informare si consiliere, sprijin in intocmirea documentelor de identitate
- cazare si hrana.
Doamna S…..Elena a declarat că nu doreşte să beneficieze de servicii in cadrul CSUPFA Timisoara, insă a solicitat sprijin să ajungă la Azliul de Noapte.

Doamna S….. Elena a fost insoţită la Azilul de Noapte pe str. Brâncoveanu, unde a fost predata asistentului social Andreea Bîrza.
multumim Federatiei Caritas - PARTENERUL NOSTRU PENTRU ACCEPTAREA DOAMNEI IN AZILUL DE NOAPTE!